First Lego League 2021 – Kurs i programmering LEGO MINDSTORMS Education EV3

Torsdag 16.September 08.30 - 16.00

**Merk: Maks en deltaker pr skole På dette kurset får du grunnleggende innføring i programmering med EV3 og hvordan du og elevene kan benytte Robotene i praksis. Dette kurset gir deg en innføring i LEGO Education EV3 Classroom. Programvaren bygger på det visuelle programmeringsspråket Scratch, som er utviklet av MIT. Målet med dette blokkbaserte programmeringsspråket er at… Read more »

**Merk: Maks en deltaker pr skole

På dette kurset får du grunnleggende innføring i programmering med EV3 og hvordan du og elevene kan benytte Robotene i praksis.

Dette kurset gir deg en innføring i LEGO Education EV3 Classroom. Programvaren bygger på det visuelle programmeringsspråket Scratch, som er utviklet av MIT. Målet med dette blokkbaserte programmeringsspråket er at overgangen til en mer avansert programmeringsverden blir enklere. Med EV3 Classroom programvaren vil du være i stand til
å lage avanserte robot-modeller og programmere disse med vilkår, løkker, variabler og lister. LEGO® Education EV3 Classroom er utviklet basert på omfattende forskning og LEGO®
Education sin tilnærming til læring. EV3 Classroom kombinerer LEGO klosser, programmering i Scratch eller Micro Python, teknologi og design på en inspirerende og ærerik måte.

EV3 Classroom passer perfekt til STEM undervisning for elever fra 6.-8.trinn. Etter kurset skal du være i stand til å lage dine egne programmer ved bruk av motorer og
sensorer, og utføre operasjoner på disse. Du skal også har forståelse for hvordan du må tenke algoritmisk, og deretter sette kodeblokkene sammen slik at dine tanker kan gjennomføres av en datamaskin. I kurset jobber vi også med vilkår og løkker i programmeringsarbeidet. Videre vil du være i stand til å lage og gjennomføre EV3 Classroom leksjoner sammen med dine elever etter endt kurs.

Ta med:
– egen device (pc/ipad).
– robot: Ev3

Servering:
Det blir servert kaffe og te samt lunsj med drikke. Gi beskjed til stig.halvorsen@drammen.kommune.no for evt allergier/behov (frist 6 september).Kurssted: Utvikling og digitalisering (2.etg).

Adresse: Grønland 53, 3045 Drammen

Varighet: 7.5 timer

Ansvarlig: Prosjektleder First Lego League Drammen

Påmeldte: 1/18

Logg inn for å se påmeldte

Finn andre kurs: