Foreldreskap og følelser ved Hedvig Montgomery

Onsdag 4. desember 2019
09:00 - 15:00

Drammen kommune i samarbeid med Bufetat inviterer til fag- og inspirasjonsdag for alle ICDP-veiledere i Buskerud, Telemark og Vestfold.

Samlingen retter seg mot de som er utdannet som ICDP-veiledere, men ledere og andre som er interessert i ICDP og foreldreveiledning er også velkomne til å melde seg på.

Innhold:

  • Hvor kommer følelser fra?
  • Hva gjør at familier forstår samme følelse så ulikt?
  • Om å håndtere både foreldrenes egne følelser og barnas utbrudd.
  • Hvordan vi som veiledere kan finne et språk som hjelper familiene til å unngå de største feilene i følelseslivets irrganger.

 

Hedvig Montgomery er psykolog, utdannet ved Universitetet i Oslo våren 1997. Hun var med på å starte firmaet Psykologbistand, og har siden arbeidet innen bedriftshelse, som klinisk psykolog og som organisasjonskonsulent. Hedvig har fordypning i familieterapi gjennom Institutt for aktiv psykoterapi (IAP), videreutdanning innen parterapi (EFT) og er i tillegg seminarleder for Famlab i Norge. Hun holder en rekke kurs og foredrag for foreldre, lærere og annet personell om barn og utvikling. Hedvig er forfatter av bøkene Foreldremagi, Miraklenes tid og Barnehageårene. Ny bok Barneskoleårene, lanseres 11.09.19. Aftenposten (A-magasinet) og Hedvig startet podkasten Foreldrekoden tidligere i år.

Kurssted: Kompetansesenteret for barnehage, skole og oppvekst

Adresse: Wergelandsgate 9, Drammen

Varighet: 6 timer

Ansvarlig: Kjetil Nilssen

Påmeldte: 160/160

Logg inn for å se påmeldte

Kurset er fullt!

Finn andre kurs: