Helse og Omsorgskonferansen 2019

28.-29. november
Dag 1: 10:00-16:45 /Dag 2: 09:00-14:00

USHT Buskerud arrangerer i år den tradisjonelle Helse- og omsorgskonferansen. Drammen er vertskommune og konferansen finner sted på det nye hotellet ved siden av jernbanestasjonen i Drammen sentrum; Quality Hotel River Station.  I år fokuserer vi blant annet på den nye NOU’en «Åpenhet i grenseland», den nye forskriften for sykepleierutdanning, Halvard Vike vil gi et analytisk bilde av kommunehelsetjenesten og foruten vil USHT ha en presentasjon av status og eksempler for «Leve hele livet»-reformen.  Se i programmet for mer detaljert informasjon om innholdet på konferansen.

Målgruppe
Målgruppen for konferansen er ledere og nøkkelpersoner innen Helse og omsorg og kontaktpersoner knyttet opp mot USHT i hele Buskerud. På dag 2 er innovative anskaffelser et tema. Inviter gjerne med kollegaer med ansvar for innkjøp på denne dagen. Deltagelse kun på forelesning for innovative anskaffelser er gratis. Disse deltagerne fyller ut vanlig påmelding og registrer «deltar på innovative anskaffelser»i feltet «Merknader».

Overnatting
Ved behov for overnatting kontakter dere hotellet. Hotellet åpner 01. november. Før 1. november må booking skje på e-post: q.riverstation@choice.no. Etter 1. november kan også følgende telefonnummer benyttes: 31 91 19 00. Oppgi bookingkode: 0092 for å reservere rom. Dere vil da få konferansens rabaterte priser. Overnatting betales ved utsjekk av den enkelte om ikke annet er avtalt.

Priser
Overnatting: kr 990 (bookes og betales av den enkelte. Se info i teksten over)
Dagpakke: kr 645 pr dag
Middag: kr 375

Det er viktig at dere krysser av for hva dere skal delta på i skjemaet under. Om dere eksempelvis bare skal være tilstede på dag 1, krysser du av for «dagpakke dag 1» men om du skal delta begge dager og i tillegg være med på middag blir det 3 kryss.

Påmeldingsfrist 24. oktober

NB: I feltet «Merknader» nederst på siden skal dere registrere fakturaadresse og ev. referanseopplysninger for ettersendelse av faktura. USHT dekker utgifter for sine kommunekontakter; skriv «USHT» i merknadsfeltet. Deltagere som bare følger forelesning for innovative anskaffelser, skriver dette i feltet «Merknader».

Kurssted: Quality Hotel River Station

Adresse: Dr. Hansteinsgate 7, 3044 Drammen

Varighet: 12 timer

Ansvarlig: Norunn Størdal

Påmeldte: 99/200

Logg inn for å se påmeldte

Finn andre kurs: