Kognitiv ferdighetstrening for jobbsøking og arbeidsliv

8. - 9. juni 09.00 - 15.00 begge dager

Styrking av selvledelse hos personer med psykisk uhelse og rus. Samlingen 8. og 9. Juni 2022 har som mål å gi gi deltakerne en introduksjon til Thinking Skills for Work (TSW), et kognitivt basert program som har vist å øke egne muligheter ved jobbsøk og det å stå i jobb gjennom flere kontrollerte studier. Resultatene… Read more »

Styrking av selvledelse hos personer med psykisk uhelse og rus.

Samlingen 8. og 9. Juni 2022 har som mål å gi gi deltakerne en introduksjon til Thinking Skills for Work (TSW), et kognitivt basert program som har vist å øke egne muligheter ved jobbsøk og det å stå i jobb gjennom flere kontrollerte studier. Resultatene er nylig publisert som bok (McGurk & Mueser, 2021). Workshopen gir en oversikt over kjernekomponentene i TSW-programmet.  Det fokuseres på eget engasjement, kartlegging og evaluering, databasert kognitiv trening, undervisning i kognitive selvledelses-strategier og jobbsøk. Kliniske retningslinjer gjennomgås parallelt med undervisning i ferdigheter for hver av komponentene i TSW. Workshopen gjennomføres som undervisning, demonstrasjoner, rollespill og kliniske vignetter. Forskning som støtter TSW-programmet gjennomgås kort på slutten av workshopen. Spørsmål og diskusjon oppmuntres gjennom hele workshopen.

Professorene Susan McGurk og Kim Mueser ved Boston University kan dokumentere at trening av kognitive ferdigheter gjør det lettere for mennesker med psykiske lidelser å få jobb, og å holde på jobben. Les NAPHA artikkel her.

Det serveres lunsj, kaffe og te begge dager. Husk å oppgi allergier i merknadsfeltet når du melder deg på.

Kursavgift for eksterne deltakere kroner 2.500,- for begge dager. Husk å oppgi faktura adresse og andre fakturaopplysninger i merknadsfeltet ved påmelding.

Velkommen til spennende kurs!

Husk det er begrensede parkeringsmuligheter i området.

Påmeldingsfrist 01. juni.

Kurssted: Futurum

Adresse: Wergelandsgate 9, Drammen

Varighet: 12 timer

Ansvarlig: Per Jostein Matre

Påmeldte: 42/150

Logg inn for å se påmeldte

Finn andre kurs: