Programmering i ny læreplan, matematikklærere – del 2 (ungdomstrinnet – nybegynner)

Torsdag 17. Mars 11.00 - 15.30

Denne workshoppen er videreføring av innhold fra del 1 Denne workshopen vil se på analog programmering og tekstbasert programmering i Python. Første økt i desember starter med en introduksjon til analog programmering, algoritmisk tenkning, if-setninger og deretter en innføring i Python.  I andre runde i mars vil vi starte med å se litt på hvordan… Read more »

Denne workshoppen er videreføring av innhold fra del 1

Denne workshopen vil se på analog programmering og tekstbasert programmering i Python. Første økt i desember starter med en introduksjon til analog programmering, algoritmisk tenkning, if-setninger og deretter en innføring i Python.  I andre runde i mars vil vi starte med å se litt på hvordan dere har arbeidet med en oppgave dere får etter et kurs. Avhengig av hvor langt vi kommer i kurs en forsetter vi videre og har om for-løkker og ender på enkel simulering i Python. Vi bruker Python i en nettleser (trinket.io) slik at installering av programvare er ikke nødvendig.

Meld deg på nedenfor!

Ta med:
– egen device (pc/ipad).

Servering:
Det blir servert kaffe og te samt lunsj med drikke.

Informasjon og spørsmål:
– om påmelding/avmelding på kursportalen samt praktisk informasjon kursstedet ta kontakt med stig.halvorsen@drammen.kommune.no.
– om selve workshoppen (innhold, utstyr, etc) ta kontakt med ansvarlig faglærer reiar.kravik@usn.no

Kurssted: Utvikling og digitalisering (2.etg).

Adresse: Grønland 53, 3045 Drammen

Varighet: 4.5 timer

Ansvarlig: Patrycja Barwinska

Påmeldte: 13/20

Logg inn for å se påmeldte

Finn andre kurs: