Qudos – presentasjon av nye og gamle funksjoner med Gyldendal

Torsdag 24. august Kl. 13.00-13.45

Funksjonene i Qudos jobbes med kontinuerlig og lederverktøyet endres litt hele tiden. Gyldendal inviterer derfor til en ny visning med gjennomgang av plattformen og håper dere tar med dere eventuelle spørsmål på møtet. Det er mange nye ledere i kommunen så denne gangen vil det også brukes tid til grunnleggende opplæring innledningsvis. Dere andre og… Read more »

Funksjonene i Qudos jobbes med kontinuerlig og lederverktøyet endres litt hele tiden. Gyldendal inviterer derfor til en ny visning med gjennomgang av plattformen og håper dere tar med dere eventuelle spørsmål på møtet.

Det er mange nye ledere i kommunen så denne gangen vil det også brukes tid til grunnleggende opplæring innledningsvis. Dere andre og mer erfarne kan ev komme til etter hvert i møtet. På visningen vil dere få presentert alle funksjonene i nye Qudos og det som er nytt siden forrige møteplass. Dere vil også få noen gode tips til bruk.

Målgruppe: Nye og erfarne avdelingsledere, fagrådgivere og ev andre som har rollen som «tildeler» i Qudos.

Klikk her for å bli med i møtet

Kurssted: Teams - invitasjon vil sendes på Outlook til alle påmeldte tett opp til kursdagen. Hold selv av tiden i kalender.

Varighet: 1 timer

Ansvarlig: Norunn Størdal

Påmeldte: 13/100

Logg inn for å se påmeldte

Finn andre kurs: