Vernepleienettverk i regi av USHT Buskerud 4. og 5. desember 2019 på Norefjell Ski og Spa.

4. og 5. desember 2019
4. desember kl. 09.30 - 16.00, 5 desember kl 08.30 - 15.00

Formålet med samlingen er å styrke fagmiljøet for vernepleiere som jobber i tjenester til mennesker med utviklingshemming ved å danne et nettverk for vernepleiere i USHT Buskerud. Målet er å komme frem til tiltak for å rekruttere og beholde vernepleiere i tjenester til mennesker med utviklingshemming i kommunene i Buskerud.

Målgruppe: Vernepleiere i tjenester til mennesker med utviklingshemming. Vi tenker her både vernepleiere i miljøterapeutstillinger samt ledere med vernepleiebakgrunn. Dette med grunnlag i at formål og mål er både fag- og tjenesteutviklende.

Vurderingskompetanse er tema og rød tråd for året 2019. Vi følger med dette opp en emner som ble innledet på vår fagdag i mai. Dette gjelder blant annet epilepsi.

Dag en av samlingen åpnes også for andre interesserte i tjenester til personer med utviklingshemming enn vernepleiere. 50 plasser er satt av til avklarte nettverkskontakter og 30 plasser åpnes for andre interesserte.

Dag to av samlingen, 5 desember er kun for avklarte nettverkskontakter innenfor vernepleienettverket. Kun 50 plasser.

Nettverkskontakter oppfordres til å være med begge dager og må huke av om dere skal delta på en eller begge dager ved å velge middag og overnatting som alternativ.

NB: I påmeldingen får du mulighet til å huke av for overnatting både til dag 1 og til dag 2. Dette alternativet er et obligatorisk felt i vår kursportal men er dessverre ikke et alternativ for dere. Ved et eventuelt behov for overnatting ved Norefjell til dag 1 må dette bestilles og betales av den enkelte.

Det serveres lunsj begge dager. Felles middag for avklarte nettverkskontakter som benytter seg av overnatting.

Frist for påmelding er 12.11.19

Kurssted: Norefjell Ski og Spa

Adresse: Bøseter, 3543, Noresund Tlf: 47 32 148200

Ansvarlig: Line Ek Andreassen

Påmeldte: 61/80

Logg inn for å se påmeldte

Finn andre kurs: