Pilly

.
.

Pilly er en transportabel medisindispenser (dosett) som varsler pasienten når medisinen skal tas. Den varsler ved å blinke og/eller gi lyd.

For å ta medisinen vendes dosetten opp ned og medisinen faller ned i hånden. Medisineringen registreres, og varslingen avsluttes. Dispenseren vil varsle på samme måte ved neste doseringstidspunkt.

Dersom pasienten ikke tar ut medisinen innenfor varslingstiden, vil systemet varsle hjemmetjenesten.

Dispenseren har et gjennomsiktig lokk. Dette gjør at pasienten selv kan se hvor mange doser som gjenstår, og at ingen tabletter ligger igjen i doseringskammeret. I fronten av dispenseren er det en skjerm som viser enkel informasjon.

Pilly er robust og lett å ta med. Den har totalt 28 doseringskammer med 10 ml volum per kammer – noe som tilsvarer plass til ca. 6-8 tabletter av normal størrelse.

For de som ikke ønsker lyd­ og/eller lysvarsling på dispenseren, kan påminnelse om medisinering sendes til pasientens egen telefon i form av SMS eller via e-post.

Helsepersonellet tilpasser Pilly til hver enkelt pasient via Dignio Prevent. Det er mulig å gjøre en rekke tilpasninger som gir den enkelte pasient fleksibilitet innenfor rammene av hva som er medisinsk forsvarlig.

Ansvarlig: .

Ikke åpent for påmelding.

Finn andre kurs: