Neeta Myrseth Parmar – KAT ved Lav Selv-verdi

Onsdag 22. november 08.00 - 15.30

Denne dagen er den andre av to og fokuserer på ferdighetstrening innenfor KAT ved Lav Selverdi. Det gis demonstrasjoner og deltakerne øver innenfor Den kognitive diamanten – Å skape sammenheng mellom tanker og følelser Møtebordet – Å nyansere selvkritikk Følelseskurven – Å lufte skam Selvmedfølelse – Å tro på vennlighet Signaturstyrker – Å gjøre det… Read more »

Denne dagen er den andre av to og fokuserer på ferdighetstrening innenfor KAT ved Lav Selverdi. Det gis demonstrasjoner og deltakerne øver innenfor

  • Den kognitive diamanten – Å skape sammenheng mellom tanker og følelser
  • Møtebordet – Å nyansere selvkritikk
  • Følelseskurven – Å lufte skam
  • Selvmedfølelse – Å tro på vennlighet
  • Signaturstyrker – Å gjøre det positive troverdig

Neeta Myrseth Parmar er en erfaren kognitiv terapeut og KAT – veileder med privat praksis i Oslo. Neeta er utdannet barnevernspedagog, med mange års erfaring som miljøterapeut og leder ved ulike barneverninstitusjoner. Fra oktober 2022 er hun også veileder i PHR.

De siste tre årene har hun i tillegg vært ansatt som undervisningsleder for NFKT (Norsk forening for kognitiv terapi) og er nå tilbake i fulltid i egen praksis. Hun holder mange foredrag og temaet «Selv-verdi» er det som står henne nærmest.

Dato: 22.11.2023

Tid: 09-15

Sted: Wergelandsgate 9, – Futurum

Påmeldingsfrist: 16.11.2023

Husk å oppgi allergier ved påmelding

Kurssted: Auditoriet Futurum

Adresse: Wergelandsgate 9, 3019 Drammen

Varighet: 6 timer

Ansvarlig: Per Jostein Matre & Thea Lauritsen

Påmeldte: 61/150

Logg inn for å se påmeldte

Finn andre kurs: