RECOVERY INSPIRASJONSDAG 2023

Onsdag 27. september 09.00 - 14.30

Recovery Inspirasjonsdagen 2023 har mange innslag gjennom dagen med Arnhild Lauveng, phd, spesialist i klinisk samfunnspsykologi. Hun er forsker/seniorrådgiver ved Nasjonalt senter for erfaringskompetanse, visepresident for fag og profesjon i Norsk Psykolog Forening og har skrevet flere bøker og er en aktiv foredragsholder. De to første bøkene (I morgen var jeg alltid en løve og… Read more »

Recovery Inspirasjonsdagen 2023 har mange innslag gjennom dagen med Arnhild Lauveng, phd, spesialist i klinisk samfunnspsykologi. Hun er forsker/seniorrådgiver ved Nasjonalt senter for erfaringskompetanse, visepresident for fag og profesjon i Norsk Psykolog Forening og har skrevet flere bøker og er en aktiv foredragsholder. De to første bøkene (I morgen var jeg alltid en løve og Unyttig som en rose) handlet om hennes egenerfaring med å ha hatt diagnosen schizofreni.

Det blir innlegg fra Høl i CVen (Bærum), Knutepunkt Strømsø, Geir Jørgen Miranda (musiker) & vising av filmen «Gapet mellom hva vi vet og hva vi gjør,» med Henrik Aase.
På stand denne dagen finner du Jasmin Nettverk, Angstringen, Drammen, Fontenehuset, Drammen, Kirkens Bymisjon, Drammen, Mental Helse Drammen Vest & Drammen kommune med Dagsentrene PHR (Erik Olsens gt, Veksthuset), Energihuset PHR, Fritidskontaktene, Fysisk aktivitet PHR, IPS & Nedre Eik Gård

Sted: Samfunnshuset i Mjøndalen

Velkommen!

Husk å oppgi allergier ved påmelding.

Varighet: 5 timer

Ansvarlig: Marit Kolbræk

Ikke åpent for påmelding.

Finn andre kurs: